Trenuletul

Mama statea in bucatarie, in timp ce fiul ei se juca cu trenuletul in living. La un moment-dat mama aude trenul oprindu-se si pe fiul ei spunand:
– Toti pasagerii care coborati, duceti-va in pula mea de aici.. Toti ceilalti care mergeti mai departe stati in pizda mamii voastre linistiti pe scaune ca pleaca trenu’
Mama, stupefiata, merge in living si ii spune:
– In casa asta nu se foloseste asemenea limbaj! Treci in camera ta si sa nu iesi de acolo 2 ore. De-abia apoi te poti juca cu trenuletul din nou, numai daca nu vei mai folosi asemenea limbaj.
Dupa 2 ore, copilul se intoarce din camera si incepe sa se joace cu trenuletul. In curand, trenul se opreste la urmatoarea statie si maica-sa il aude spunand:
– Toti pasagerii care trebuie sa coboare, va rog nu uitati sa va luati toate bagajele. Pentru cei care urcati, va rugam sa asezati bagajele la locurile special destinate. Va reamintim ca nu se fumeaza in compartimente. Va dorim o calatorie placuta si relaxanta alaturi de noi… (mama care asculta din bucatarie incepe sa zambeasca) …iar cei care v-ati enervat pentru cele 2 ore de intarziere puteti s-o trimiteti in pizda ma-sii pe aia din bucatarie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s