Alegeri prezidențiale 2014

victor ponta  klaus iohannis

Presedintele Romaniei

Deja devenise enervantă politica asta întîlanită la tot pasul, cine își face impresia că de acum lucrurile vor fi mult mai bune se înșală. Toti vor bani cu munca cat mai putina, toti ar insela statul la prima ocazie, majoritatea m-ar insela pe mine ca: producator, cumparator, partener de afaceri, angajat, angajator, om. în campanie am înalnit și de o parte și de cealată numai oameni care aveau interes direct: au primit bani ca să adune cât mai multe oi în turmă, doreau un serviciu mai bun, doreau sa își pazească serviciul obtinut pe line de partid sau doreau pur si simplu un loc de munca caldut cu ajutorul unei viitoare pile sau altceva, oameni care de voie de nevoie faceau campanie pentru ca aveau un sef implicat in partid.

Partidele mi se par ca niste familii mafiote care poate te ajuta doar ca sa-i ajuti inainte si dupa, iar sefii mici si mari ai partidelor sunt bogati de pe urma tuturor oamenilor neimplicati, cinstiti dar pacaliti.
Am votat si eu o anumita schimbare insa la fel ca marea majoritate doar ca sa dau un vot negativ coruptiei mai accentuate a PSD-ului, dar mai am si motive personale, nu suport latrina 3 si ghita tv, Firea, Badea, Gadea si compania mi se par niste scarbe de oameni.

alegeri prezidentiale

Alegeri Romania 2014


VVP mi se pare un om care reprezinta in totalitate tipul “romanului” luat la general, eu nu consider acest “roman” ca da dovada de cine stie de inteligenta, daca era destept nu era din tare care este pe ultimul loc din EU, nu accepta hotia pe fata sau supunerea si asa mai departe. Asadar daca vroiam sa ne votam Romania in oglinda cu toti oamenii bagati intr-un mixer din care curgea o pasta numita Ponta, trebuia sa votam pe Viorel.

Personal nu am asteptari de la stat, nu lucrez pentru el, el nu imi face nimic si nu imi da nimic, doar imi platesc existenta pe ale Romaniei meleaguri, si sa termin in ideea cu care am inceput,
bine că s-au terminat alegerile. acum urmează terminarea electoratului 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s